h

Informatie bijeenkomst Sionsberg

15 april 2017

Informatie bijeenkomst Sionsberg

Op dinsdag 16 april is er een informatie bijeenkomst over de "Zorg in Noordoost-Friesland" in ziekenhuis Sionsberg te Dokkum. Op 15 december vorig jaar heeft de Sionsberg beloofd om met de inwoners in gesprek te gaan over de voortgang van de zorg.

Sinds de herstart van ziekenhuis Sionsberg in 2015 hebben de nieuwe eigenaren geprobeerd "zinnige en zuinige zorg" in Noordoost-Friesland te ontvouwen.
Streven is om weer (beperkte) spoedzorg in het ziekenhuis mogelijk te maken, om wachtlijsten elders bij de spoedeisende hulp te voorkomen. Dit door slimmer te diagnostiseren, b.v. door bellend of online overleg te voeren met b.v. een smartphone. De eigen ontwikkelde app Hartwacht is ook een slimme toepassing.
De 30 arbeidsplaatsen waar Sionsberg in 2015 begon zijn inmiddels meer dan 100 geworden. Ook het aantal patiënten ligt weer op het niveau van voor het faillissement in 2014, dus het gaat goed. De patiënten worden weer doorverwezen naar ziekenhuis Sionsberg.

Tijdens de avond op dinsdag 16 april wordt meer informatie gegeven over de zorg die op korte termijn wordt uitgebreid, en tevens wordt er een vooruitblik gegeven voor de toekomst.

Informatieavond Sionsberg
Datum: dinsdag 18 april
Locatie: restaurant in Sionsberg
Aanvang: 19.00 uur

Reactie toevoegen

U bent hier