h

Nieuws van de afdeling

23 maart 2019

SP stemmers bedankt

Graag wil ik alle SP-stemmers en iedereen die zich tijdens onze campagne heeft ingezet van harte danken. Het was een mooie campagne, maar een ding is duidelijk: het waren niet onze verkiezingen.

Foto: SP
Lees verder
20 maart 2019

Vandaag stemmen, stem SP !

Vandaag kun je stemmen voor de Provinciale Staten verkiezingen. We hopen dat je kiest voor de SP: het is tijd voor rechtvaardigheid! Menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit blijven onze uitgangspunten in de provincie Fryslân. We willen de mensen vanaf het begin betrekken bij plannen die de provincie maakt.  Lees verder
19 maart 2019

Slotdebat Provinciale Staten op tv

Vanavond was het verkiezingsdebat van de lijsttrekkers van Provinciale Staten op Omrop Fryslan live op tv vanuit het provinciehuis. Gedeputeerde Michiel Schrier deed mee voor de SP.

Lees verder
18 maart 2019

Leeuwarden kleurt rood en slotdebat 19 maart

Op 16 maart waren de actieve SP leden van de afdelingen voor de SP campagne naar Leeuwarden gekomen. Men ging ondermeer de buurt in, in de Hollanderwijk. Komende dinsdagavond is het slotdebat in het provinciehuis. 

Lees verder
16 maart 2019

Strijd klimaat rechtvaardigheid werkt

Onze strijd voor klimaatrechtvaardigheid werkt. We voerden actie bij Shell, liepen de klimaatmars, verzamelden duizenden handtekeningen voor een lagere energierekening en deden voorstellen in de Tweede Kamer.

Lees verder
14 maart 2019

Heerenveen kleurt rood en 16 maart Leeuwarden

Op 9 maart waren de actieve SP leden van alle afdelingen voor de SP campagne naar Heerenveen gekomen. Tot “Vrouwenveen” omgedoopt wegens de internationale vrouwendag. Komende zaterdag 16 maart verzamelen in Leeuwarden. 

Lees verder

Pagina's

U bent hier