h

Sharon Gesthuizen 10 oktober in Sneek

5 oktober 2015

Sharon Gesthuizen 10 oktober in Sneek

Zaterdag 10 oktober komt Sharon Gesthuizen naar Fryslân! Van 19.00 uur tot 21.30 uur zal ze bij SP Súdwest-Fryslân te gast zijn in sportkantine Schuttersveld in Sneek.
Ook leden uit onze afdeling zijn van harte uitgenodigd.

Sharon is lid van de Tweede Kamer en woordvoerder voor asielbeleid, economische zaken en justitie. Ook heeft ze zich kandidaat gesteld als voorzitter van onze partij.
Het eerste deel van de avond zal gaan over de vraag hoe wij als afdelingen om kunnen gaan met opvangcentra voor vluchtelingen. Niet alleen in Sneek, maar ook in Balk, Heerenveen, Harlingen en Leeuwarden hebben we hiermee te maken.

In het tweede deel van de avond zal Sharon zich presenteren als kandidaat-voorzitter van de SP. Zij zal vertellen wat haar ideeën zijn en er is ruimte om daarop te reageren en vragen te stellen. Een mooie gelegenheid om nader kennis te maken en de discussie aan te gaan!

Als afsluiting is er natuurlijk de gelegenheid om even na te kletsen met een hapje en een drankje.
Laten we er met elkaar een geslaagde avond van te maken!

Opgave uit onze afdeling graag via:
Renny van der Heide, 
email: rvdheide@tomaatnet.nl

Kennismaking met Sharon Gesthuizen
Thomas Zandstrastraat 1, Sneek
Sportkantine Schuttersveld, van 19.00 - 21.30 uur

Sporthal Schuttersveld ligt aan de Thomas Zandstrastraat, nummer 1 en is goed bereikbaar via de rondweg. Er zijn voldoende parkeerplaatsen. Als u met het openbaar vervoer komt, laat het even weten, dan kunnen we wat voor u regelen. De sporthal is namelijk niet per bus of trein bereikbaar.

ROUTEBESCHRIJVING:
Vanuit de richting Bolsward en Heerenveen:
Volg de A7 tot aan afrit 20 (IJlst). Verlaat de snelweg en ga de Staten As op. Ga rechtdoor op de rotonde. Bij het eerstvolgende kruispunt gaat u links de Stadsrondweg Noord op. Ga bij de tweede rotonde rechts Sportcomplex Schuttersveld op.
Vanuit de richting Leeuwarden:
Ga bij de rotonde aan de rand van Sneek rechts Stadsrondweg Noord op. Ga bij de derde rotonde links Sportcomplex Schuttersveld op.
Bijeenkomst is van 19.00 uur tot 21.30 uur in de kantine van sporthal Schuttersveld.

Reactie toevoegen

U bent hier