h

Fenna Feenstra SP lijsttrekker voor de PS verkiezingen

28 oktober 2014

Fenna Feenstra SP lijsttrekker voor de PS verkiezingen

Fenna Feenstra is 25 oktober op de regio-conferentie in Leeuwarden unaniem gekozen als lijsttrekker voor de Provinciale Statenverkiezingen 2015 door de afgevaardigden van de SP afdelingen in Friesland.

Ook werd het verkiezingsprogramma vastgesteld en zo is een belangrijke stap genomen richting de Provinciale Statenverkiezingen van maart 2015.

Sinds 2012 is Fenna statenlid voor de SP en woordvoerder op het gebied van verkeer en vervoer, natuur en milieu en ruimtelijke ordening.
Op de tweede plaats staat Jacob van der Hoek. 
De derde plek is voor Renny Van der Heide uit onze afdeling.
Pieter Kraaima staat op de vierde plaats.

Een klein aantal amendementen op het verkiezingsprogramma moest worden besproken, maar er was weinig discussie over de vorm en inhoud van het beknopte, maar duidelijke verkiezingsprogramma.

"Dit is geen verkiezingsprogramma waarin wij onze beginselen nog eens uiteenzetten, maar een praktische uitwerking hier van voor de komende vier jaar. Het is een programma, wat de titel "100% sociaal" kan dragen", aldus Jacob van der Hoek van de programmacommissie.

Behalve de kandidaten werd ook een nieuwe regiovertegenwoordiger gekozen. Pieter Kraaima uit Harlingen neemt voorlopig het stokje van Fenna Feenstra over.

Reactie toevoegen

U bent hier