h

Bussen naar Den Haag voor de Sionsberg

8 februari 2012

Bussen naar Den Haag voor de Sionsberg

Het is afwachten of de Elfstedentocht doorgaat, maar wel zeker is dat de actiegroep Red De Sionsberg naar Den Haag gaat om ook daar samen met u te strijden voor ons ziekenhuis. Op 15 februari 13.00 uur debatteert de Tweede Kamer over de spreiding van de zorg in Nederland. Ook de problematiek rondom De Sionsberg zal hier ingebracht worden.

Voor 7 maart 13.00 uur staat een debat over de geboortezorg gepland.

Op beide dagen willen we met bussen vol mensen naar Den Haag om een duidelijk signaal af te geven aan de landelijke politiek en de minister in het bijzonder.

De Sionsberg moet blijven in al haar glorie, voor de gemeenten in Noordoost Fryslân, de Eilanden en gemeente de Marne.
Wij roepen hierbij het personeel, de bevolking, bedrijven, instellingen en verdere belanghebbenden op om massaal met ons mee te gaan. Het gaat om het behoud van goede zorg maar ook om het behoud van werk in ons ziekenhuis!
Voor de busreis vragen wij een kleine vergoeding van € 5,- per persoon per dag. Dit kunt u betalen bij vertrek richting Den Haag. Ook zult u voor uw eigen eten en drinken moeten zorgen. Verdere instructie kunnen we de opstappers op dit moment nog niet geven.

Wie mee wil naar Den Haag op 15 februari en/of op 7 maart, kan naam, adres, woonplaats, gemeente en telefoonnummer doorgeven via info@reddesionsberg.nl onder vermelding van Den Haag.
Iedereen die zich via bovenstaand e-mailadres opgeeft krijgt nadere gegevens over plaats en tijdstip van vertrek.

www.reddesionsberg.nl (opgave en meer info)

U bent hier