h

Erehaag van bevolking voor politici bij De Sionsberg op 13 januari

6 januari 2012

Erehaag van bevolking voor politici bij De Sionsberg op 13 januari

Op vrijdag 13 januari 2012 om 12.00 uur komt een delegatie van de gemeente, provincie, alle politieke partijen uit de Tweede Kamer, de Inspectie voor de Volksgezondheid en Zorgverzekeraar De Friesland naar Dokkum. Dit in het kader van de gesprekken die worden gevoerd rondom het ziekenhuis.

Voor de bevolking is het duidelijk: Ons regionale ziekenhuis "De Sionsberg" moet blijven!

De bevolking maakt op deze vrijdag aan alle politieke partijen en de bestuurders duidelijk waarom ons regionale ziekenhuis "De Sionsberg" moet blijven bestaan.
De gemeente Dongeradeel heeft de delegatieleden uitgenodigd om een kijkje te nemen in De Sionsberg en te spreken met de bestuurders van het ziekenhuis.
De actiegroep doet een beroep op de bevolking van Noordoost Friesland, Schiermonnikoog en de Marne, om massaal aanwezig te zijn.
De bevolking moet de leden van de delegatie niet alleen verwelkomen, maar vooral overtuigen van het bestaansrecht van De Sionsberg.

De leden van de delegatie krijgen een warm onthaal, doordat ze door een erehaag van de bevolking mogen lopen. Zij zullen zich hierdoor snel thuis voelen in Noordoost Friesland en De Sionsberg een warm hart geven.

Dus komt allen naar "De Sionsberg" op 13 januari vanaf 11.15 uur om alle leden van de delegatie welkom te heten!

De organisatie of verkeersregelaar zal u ter plaatse voorzien van verdere instructies.

Actiegroep "Red De Sionsberg"

Taeke Visser (voorzitter)

Red De Sionsberg (actiesite)

U bent hier