h

Mensen gevraagd !

30 mei 2009

Mensen gevraagd !

We zoeken mensen die actief mee willen helpen bij onze acties in de SP afdeling De Twa Dielen. Deze regio omvat ondermeer Dongeradeel, Dantumadeel, Kollumerland, Achtkarspelen en de eilanden Ameland en Schiermonnikoog. Wij willen de menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit in deze gemeentes nog meer gestalte geven. Wanneer u zich aangesproken voelt, schroom niet, en meld u aan bij het bestuur.

Onder onze SP-leden in bovenstaande gemeentes zoeken wij folderaars, met name in Achtkarspelen en Kollumerland, die (verkiezings)folders willen verspreiden in hun eigen straat, dorp of gemeente.

Verder zoeken we actieve mensen die een werkgroep op willen zetten in de gemeente Dantumadeel en Kollumerland. Hier zijn nog geen actieve werkgroepen die mee helpen met bedenken van acties en activiteiten binnen de gemeente. In Dongeradeel en Achtkarspelen zijn wel mensen actief op dit gebied, maar ook in deze gemeenten kunnen er altijd actieve mensen bij.

Tevens zoeken wij een cartoonist, die voor onze nieuwsbrief elke maand een cartoon maakt die betrekking heeft op ons werkgebied.

Voor aanmeldingen en meer informatie kunt u contact opnemen met het bestuur
(gegevens, zie onder "Contact")

Alvast bedankt !

U bent hier