h

1 mei viering SP ook dit jaar in Zwaagwesteinde

23 april 2009

1 mei viering SP ook dit jaar in Zwaagwesteinde

Zwaagwesteinde - Voor de derde keer organiseert de SP-afdeling “De Twa Dielen” een 1 meiviering. En net als in voorgaande jaren wordt die gehouden in “The Old Dutch” in Zwaagwesteinde. Het bestuur van “De Twa Dielen” is er ook dit jaar in geslaagd een aantrekkelijk programma vast te stellen. Traditiegetrouw is een gastspreker uitgenodigd. Dit jaar is dat het SP- Statenlid Frans Baron. Baron is al jarenlang lid van de SP en heeft zijn sporen in die partij verdiend als actief lid, maar ook als bestuurslid, gemeenteraadslid en nu dus als Statenlid.

Afdelingsvoorzitter Reinze Visser: ‘Wij hebben Baron uitgenodigd wegens zijn jarenlange ervaring en kennis van de politiek en van de geschiedenis van de SP en de socialistische beweging. 1 mei viering SP in ZwaagwesteindeWe verwachten dat hij een link tussen het verleden en de hedendaagse en moderne socialistische opvattingen zal weten te leggen. En dat lijkt ons reden genoeg voor onze leden om onze viering bij te wonen.’
Uiteraard ontbreekt ook de ontspanning niet op deze avond en die wordt verzorgd door “First Contact”, een rock coverband uit Den Haag, die in de residentie en omgeving al behoorlijk bekend is. Naar verluid, zal deze band zorgen voor een gezellige afsluiting van de bijeenkomst.

De zaal in “The Old Dutch” te Zwaagwesteinde is om half acht geopend en de 1 meiviering, die gratis voor iedereen toegankelijk is, begint om 20.00 uur.

U bent hier