h

VOORLICHTINGSCAMPAGNE: NU voor een betere wereld!

2 februari 2008

VOORLICHTINGSCAMPAGNE: NU voor een betere wereld!

Socialistische Partij start voorlichtingscampagne.

Achtkarspelen - Kollumerland. Nu het huidige kabinet ruim een jaar regeert, wordt langzamerhand duidelijk dat er misschien wel zaken veranderen, maar dat dit niet altijd een verbetering betekent. Vanaf 6 februari start de Socialistische Partij daarom een landelijke voorlichtingscampagne.

Socialistische Partij start voorlichtingscampagne.

Achtkarspelen - Kollumerland. Nu het huidige kabinet ruim een jaar regeert, wordt langzamerhand duidelijk dat er misschien wel zaken veranderen, maar dat dit niet altijd een verbetering betekent. Vanaf 6 februari start de Socialistische Partij daarom een landelijke voorlichtingscampagne. In de komende tijd worden honderdduizenden kranten verspreid in heel Nederland. In deze SP-krant, “NU voor een betere wereld”, worden tal van problemen besproken met daarbij de oplossingen, zoals de SP die voor ogen staan. Tal van belangrijke onderwerpen worden aan de orde gesteld. Ondermeer de verkilling en uitholling van de zorg en thuiszorg, de verspilling van ICT-gelden, de noodzaak om Afghanistan te blijven steunen, maar eveneens om de oorlog daar te stoppen, de armoede in Nederland, de onderwijsproblematiek, de aandacht voort asbestslachtoffers, enz. Uiteraard gaat ook de
SP-afdeling Noordoost Fryslân aan de verspreiding van de SP-krant meewerken. In de komende weken worden in een aantal dorpen door individuele leden de kranten huis-aan-huis bezorgd, terwijl in Oudwoude en Kollumerzwaag de verspreiding door een groep SP-leden ter hand wordt geregeld.

A.Veenstra, SP- Noordoost Fryslân

U bent hier