h

Actie: tegen giftige bestrijdingsmiddelen

18 oktober 2007

Actie: tegen giftige bestrijdingsmiddelen

Op woensdag 24 oktober vindt er een cruciale stemming plaats in het Europees parlement. En wel over een grondige herziening van de wetgeving voor gevaarlijke bestrijdingsmiddelen.
Vertegenwoordigers van de bestrijdingsmiddelen industrie voeren een agressieve lobby om de wetgeving zo zwak mogelijk te houden. Jij kan hier invloed op uitoefenen!

Roep de Nederlandse Europarlementariers op om te stemmen voor een verbod op de gevaarlijkste bestrijdingsmiddelen en een betere bescherming van baby's en kinderen.
Genoeg van giftige bestrijdingsmiddelen? ...laat je stem horen in Brussel! Stuur een e-mail naar jouw vertegenwoordigers in het Europees Parlement op: www.pesticidewatch.eu Stuur deze link ook door naar zo veel mogelijk andere mensen die zich ook zorgen maken over gevaarlijke bestrijdingsmiddelen! Hartelijk bedankt!

Gevaarlijk landbouwgif ook op fruit in Europarlement !

Ook fruit in het Europees Parlementsgebouw in Brussel bevat zorgwekkend veel resten van bestrijdingsmiddelen die een gevaar vormen voor de gezondheid en het milieu. De analyse, die werd uitgevoerd door TNO, toonde aan dat 3 van de 8 fruitmonsters volgens de Belgische wet
niet verkocht hadden mogen worden. Het lijkt ons duidelijk dat de parlementariers wel tegen moeten zijn ... Lees verder op: http://www.weetwatjeeet.nl/persbericht10okt2007.html

U bent hier