h

Actie Europees Verdrag Referendum NU !

27 september 2007

Actie Europees Verdrag Referendum NU !

Europees verdrag Referendum nuDe regering durft het na het referendum van juni 2005 niet aan om het Europees Verdrag (Grondwet zonder kaft, volkslied en vlag) aan de bevolking voor te leggen. Er werd toen door de bevolking massaal NEE gestemd, en de regering leed toen behoorlijk gezichtsverlies. De PvdA - toen in de oppositie - is nu ook teruggekrabbelt. Ondanks hun verkiezingsbelofte dat er WEL een referendum zou worden gehouden, vinden ze nu "dat het niet nodig is". Dat verdient een stevig "boe!".

Wij vinden dus dat de bevolking, bestaande uit zowel voor- als tegenstanders van het verdrag, zich moeten kunnen uitspreken over het verdrag (een meerderheid van de bevolking zal waarschijnlijk weer tegen zijn).
Daarom wordt er via de Nationale Petitie steunbetuigingen voor een nieuw referendum verzameld. Wilt u ook een referendum, teken dan de petitie op de website www.referendumnu.nl
Steun dus deze actie, want de bevolking moet kunnen beslissen over dit belangrijke, nieuwe Europese verdrag. Een referendum, NU !

Teken de petitie op www.refererendumnu.nl

U bent hier