h

Honderden nieuwe leden voor de SP

15 augustus 2020

Honderden nieuwe leden voor de SP

De SP mag honderden nieuwe leden ontvangen na het schandalige gedrag van de coalitiepartijen in de Tweede Kamer afgelopen donderdag. Hierbij werd de stemming geblokkeerd door laf weg te lopen uit de kabinetszaal...

Al drie keer eerder werd ons voorstel om zorgverleners structureel meer waardering te geven door de coalitiepartijen geblokkeerd. Eerder stemden ze tegen, waardoor we één stem tekortkwamen. Nu zorgden ze ervoor dat de hele stemming überhaupt niet door kon gaan door de Tweede Kamer uit te vluchten.

Terwijl zorgverleners aangeven nog niet klaar te zijn voor een tweede golf, zich niet gewaardeerd te voelen en we duizenden extra mensen in de zorg nodig hebben, krijgen ze nu van de coalitiepartijen voor de zoveelste keer een klap in het gezicht.

Maar ze zijn nog niet van ons af! Al meer dan 100.000 mensen tekenden onze petitie. Klik hier om ook te tekenen. We zijn druk bezig met de voorbereidingen van een (coronaproof) actiedag op 5 september. Hierover hoor je binnenkort meer!

En we zijn heel blij met deze nieuwe leden voor de SP, mensen die stuk voor stuk vinden dat de zorg meer verdient dan alleen applaus. Welkom!

Reactie toevoegen

U bent hier