h

SP ledenactie december 2018

28 december 2018

SP ledenactie december 2018

De december ledenactie van de SP is overweldigend! In een paar weken tijd sloten ruim 500 mensen zich aan bij onze partij. De toestroom van nieuwe leden geeft aan dat er wat aan de hand is in onze samenleving. Het borrelt, het broeit, mensen willen een rechtvaardiger land. 

Wil je ook een rechtvaardiger, socialer en eerlijker land? Wordt dan ook lid van de SP met onze December Sprint, een speciale aanbieding: 

Iedereen die in december lid wordt, krijgt de eerste 3 maanden lidmaatschap gratis van ons cadeau. Dat kan via www.sp.nl/ledenactie2018

Ben je al lid en ken je een buurman, collega, nicht, vriendin of partner met heel veel sympathie voor onze partij? Mensen die nog een klein zetje nodig hebben om bij onze club te komen. Stuur de bovenstaande link door en maak ze lid.

Welkom ! Samen staan we sterk in het nieuwe jaar.

Reactie toevoegen

U bent hier