h

Ga vooral stemmen op 21 maart !

19 maart 2018

Ga vooral stemmen op 21 maart !

Over een paar dagen is het zover. Dan kunt u uw stem uitbrengen voor de gemeenteraad. Blijft de zorg toegankelijk voor iedereen die zorg nodig heeft? Worden er in de komende jaren meer betaalbare woningen gebouwd? Wordt er geïnvesteerd in de veiligheid van uw buurt? Daar gaat úw gemeenteraad over.

Dit jaar doet de SP niet mee in de gemeente Dantumadiel. Maar u kunt bijvoorbeeld via de stemwijzer www.wiekiestdantumadiel.nl een partij vinden die mogelijk dichtbij u staat. We hopen dat dit ook een sociale en linkse partij mag zijn.

Daarnaast willen wij u vragen om uw steentje bij te dragen en de SP groot te maken, om samen te bouwen aan een sterke SP in onze gemeente(s). Zodat we over vier jaar zelf mee kunnen doen aan de gemeenteraadsverkiezingen, in zowel Dantumadiel als in de nieuwe gemeente Noardeast Fryslan.

Maar de gemeenteraadsverkiezingen zijn niet het enige waarvoor u kunt stemmen. U kunt ook uw stem uitbrengen voor of tegen de sleepwet.
Dankzij deze wet kan onze geheime dienst straks onschuldige mensen afluisteren. Zou u willen dat de overheid altijd kan weten met wie u belt, wat u appt of welke websites u bezoekt?
Zeg daarom in het referendum NEE tegen de sleepwet en tegen politici die niet naar u willen luisteren.

Ga dus vooral stemmen op 21 maart!

Bedankt!

Reactie toevoegen

U bent hier