h

Aftrap Europese verkiezingen 19 april in Oosterwolde

23 februari 2014

Aftrap Europese verkiezingen 19 april in Oosterwolde

Op woensdag 22 mei zijn de verkiezingen voor het Europese Parlement. We roepen jullie op om met zoveel mogelijk actieve SP-ers naar Oosterwolde te komen om de aftrap van de SP campagne in de provincie Friesland te vieren. Dat is op zaterdag 19 april in Oosterwolde in cultureel centrum De Miente.

Verkiezingen voor de SP betekenen natuurlijk dat we massaal de straat op gaan en campagne gaan voeren! En dat gaan we doen in het mooie en landelijke Ooststellingwerf.

Om goed van start te gaan hebben we daarvoor de leider van de SP-vertegenwoordiging in het Europees Parlement uitgenodigd. Dennis de Jong zal de aftrap verrichten en ons inspireren om een gloedvolle campagne te voeren.
 
's Morgens beginnen we het programma met een toespraak van Dennis de Jong over de Europese verkiezingen. Daarna is er volop gelegenheid om met hem in discussie te gaan.
Om alvast in campagnesfeer te komen gaan we met z'n allen de straat op om Oosterwolde rood te kleuren en 100 % sociaal te maken. Daarna is er ruim de tijd om de inwendige mens te versterken en gezellig met elkaar de campagnesfeer op te snuiven.
 
Het (voorlopige) programma voor de dag ziet er als volgt uit:
 
09.30 uur Inloop
10.00 uur Koffie en ontvangst. Dennis de Jong vertelt over het verkiezingsprogramma.
10.30 uur Discussie over wat de SP met Europa wil
11.15 uur De straat op in Oosterwolde
13.00 uur Broodje eten en gelegenheid om verder te praten.
14.30 uur Sluiting

Thema: Aftrap Europese verkiezingen van de SP in Fryslân 
Locatie: De Miente, Snellingerdijk 39, 8431 EJ Oosterwolde
Datum: Zaterdag 19 april vanaf 9.30 uur. 

Dus kom met zoveel mogelijk naar Oosterwolde op 19 april! Om het logistiek soepel te laten verlopen willen we jullie vragen vooraf op te geven met hoeveel jullie komen.
Doe dat voor 8 maart via ooststellingwerf@sp.nl
 
Graag zien we jullie op 19 april!
 
Met vriendelijke groet,

SP Ooststellingwerf

Reactie toevoegen

U bent hier