h

SP in actie in Twijzelerheide en Zwagerbosch.

21 oktober 2008

SP in actie in Twijzelerheide en Zwagerbosch.

Zaterdag 18 oktober verzamelden zich een 7-tal SP-ers bij in Twijzelerheide om daar de ZO-krant te verspreiden.

In groepjes van vier werden vervolgens de straten van Twijzelerheide afgelopen en de krant deur aan deur verspreid. Een en ander verliep in een vlot tempo, zodat na een uurtje het grootste deel van Twijzelerheide voorzien was van de ZO-krant. Daarna werd een ogenblik rust genomen en een kop koffie werd gedronken. Daarna werd de rest van Twijzelerheide afgewerkt, terwijl ook het naastgelegen Zwagerbosch de krant bij de meeste inwoners werd bezorgd. In totaal werden zo’n 1000 kranten uitgezet.
De afgelopen en de komende tijd werden en worden deze kranten ook door individuele leden in meerdere dorpen in Achtkarspelen en Kollumerland uitgezet, zodat binnenkort duizenden exemplaren hun weg hebben gevonden.
De ZO-krant is een krant die de Socialistische Partij vier keer per jaar uitbrengt en die dan in het hele land wordt verspreid. Deze keer ook weer een keur van artikelen, waarin de SP aan de hand van actuele zaken haar standpunt toelicht, zoals o.m. de koopkracht, het verbeteren van de buurten, de oorlog in Afghanistan en de topsalarissen in de zorg.
Verder ook nog kennismaking met de nieuwe fractieleider in de Tweede Kamer voor de SP, Agnes Kant. Zij gaat vooral ook in op de kabinetsplannen voor het komende jaar en de zienswijze van haar en de SP daarop.
Jan Marijnissen blikt terug en zijn vertrouwen in de SP en Agnes. Ook kunnen de lezers kennismaken met enkele andere Kamerleden en medewerkers in de SP.

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

U bent hier